9 Ocak 2010 Cumartesi

TOGO OR NOT TO GO


Afrika Kupası'nda Fildişi Sahili, Burkina Faso ve Gana'nın bulunduğu ölüm grubuna düşmüşlerdi ama ölümle bu denli burun buruna geleceklerini düşünmemişlerdi belki de. Haklı olarak da Pazartesi oynamaları gereken Gana maçına çıkmak istemiyor Togolu futbolcular. Halbuki saatlerini o güne kurmuş bu zevkli mücadeleyi benim gibi bekleyen bilmem kaç milyon kişi vardır dünyada(abartmadım heralde). Artık özel güvenlik mi tutulur, nasıl bir önlem alınır bilinmez ama bir şeyler yapılması şart. Bugün Togo, yarın başka bir takım olmasın.
PS:Bu posttan yaklaşık 2 saat sonra Togo, Afrika Kupası'ndan çekildiğini açıkladı.

ERTEM ŞENER'DEN AŞK-I MEMNU


Galatasaray-Panathinaikos maçı için stada gitmeden önce o arada Ertem Şener'le birlikte kayıt odasına girerek hazırlamıştık bu videoyu. İnanılmaz keyifliydi.

ANGOLA MI KAN GÖLÜ MÜ?


Angola'da korkulan oldu, dakika 1 bile değil ama gol 1. Togo otobüsünü hedef aldı saldırganlar. Sonun başlangıcı olmasın. Lanet olsun spora kan bulaştıranlara!

8 Ocak 2010 Cuma

BEN DE ONDAN İSTİYORUM


Luca Toni'nin üstünde giydiğinin aynısından istiyoruuummmm. Nerede bulabilirim? Bilen bulan gören varsa insaniyet namına söylesin. Atkı da şıkmış yahu.

7 Ocak 2010 Perşembe

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

* ''Televizyon dünyasında Şakacı programıyla ün kazanan Çetin Çiftçioğlu'nun 1994-1995 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray-Göteborg maçının 10 dakikalık bir bölümünü mikrofonu Akın Göksu'dan devralarak, at yarışı tadında anlattığını'' biliyor muydunuz?
*(Görüntü kullanımı yasak olduğu için malesef koyamıyorum. Sesi aşağıdan dinleyebilirsiniz.)

6 Ocak 2010 Çarşamba

YEŞİL KURTLAR


Geçen sezon Sabri Ugan'la birlikte Almanya Ligi özetlerini hazırlarken, ilk haftadan beri Wolfsburg'a ayrı bir sempatimiz oluşmuştu. Özetleri anlatmak için offtube odasına girince özellikle Wolfsburg'un maç sonuçlarına bakmaz, özet sırasında gelen her golde sevinirdik. Verdiğimiz pozitif elektrikten midir nedir o Wolfsburg aldı başını yürüdü ve sezonu şampiyon tamamladı. Hatta Şampiyonlar Ligi'ne katılıp İnönülere bile geldi. Wolfsburg'un resmi sitesinin girişinde müthiş bir animasyon karşılıyor sizi. Girilip görülmeye değer. Buyrun buradan bakın.

5 Ocak 2010 Salı

FIFA 2001


Ercan FIFA 2001'i ister de ben O'nu kırar mıyım hiç? Çok özledik majestelerini ve O'nun sihirli sol ayağını.
Herkesin bu oyunla ilgili bir anısı vardır elbet. Aldığım 4. bozuk cdnin ardından oyunu bir türlü yükleyemediğim için, kasayı sırtlayıp bilgisayarcıda almıştım soluğu. Aynı gece Şampiyonlar Ligi'nde başbelası Sturm Graz deplasmanı vardı Galatasaray'ın. Maçtan önce adettendir, gecenin maçını önceden oynamıştım ve 6 atmıştım Sturm Graz'a. Sonra ne mi oldu? Schopp Schupp desem?

4 Ocak 2010 Pazartesi

MUSTANG POOL


Doğan görünümlü Şahin görmüştüm ama Mustang görünümlü bilardo masasını ilk kez görüyorum. Fiyatı da sudan ucuz! 15.000 $ canııımm. Para değil!

HALEF&SELEF


Manchester United'ın yeni ve eski 7 numaraları. 2008'de kimse böyle bir değişim yaşanacağına ihtimal dahi vermiyordu heralde. PES valla!