20 Şubat 2010 Cumartesi

YAVUZ'UN MİNİBÜSÜ PART II

2007-2008 sezonunda Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmış ve Sevilla ile eşleşmişti. Kadıköy'deki ilk maç öncesi maç önü programı için yine Yavuz'la İsmail Baki'nin yanında almıştım soluğu. Sözü onlara bırakıyorum.

19 Şubat 2010 Cuma

AVRUPA LİGİ MAÇLARININ SPİKERLERİ


Galatasaray-Atletico Madrid: Sabri Ugan (STAR) 20.00
Fenerbahçe-Lille: Cem Yılmaz (EURO FUTBOL) 22.05

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZEL CUMARTESİ 13.00'TE STAR'DA


Uyuyan dev aslında geçen haftadan uyanmıştı. Şampiyonlar Ligi geri dönünce haliyle bir gelenek haline gelen Şampiyonlar Ligi Özel de Star ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Sürekli aldığımız şikayetlerden biri olan vakit geç olduğu için özetlerin izlenememesi geçerli bir sebep bulundu ve bu programda haftaiçi oynanan 4 maçın da geniş özetlerine yer verildi. Ayrıca Beckham ve Mourinho röportajları da izleyenlerin ilgisini çekecektir eminim. Beckham'ın çocukluk görüntüleri ve Mourinho'nun eski takımına inceden geçirmeleri enteresan.
Şampiyonlar Ligi Özel bu Cumartesi saat 13.00'te Star ekranlarında.

17 Şubat 2010 Çarşamba

ZAMAN NASIL DA GEÇMİŞ


Bir ilkokul 2 talebesi için normalden daha fazla heyecanlı bir geceydi 7 Eylül 1988 gecesi benim için. Sabahçı olduğumuz için erken yatmak lazım ama bu maç da kaçmazdı tabi. Galatasaray için şampiyonluğun ardından sıra Avrupa defterini açmaya gelmişti. 1988-1989 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Galatasaray ilk turda Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e konuk oluyordu. Sevmedim zaten Rapid Wien'i o günden beri. Gerçi o sezon Galatasaray'ın Avrupa serüvenine son veren Bükreşli Hagi, attığı enfes aşırtma golüyle yıllar sonra Rapid Wien'i bu kez Galatasaray adına üzen isim olacaktı. O maçta 33. dakikada Rapid adına golü kaydeden isim Zlatko Kranjcar. Yani şu an Tottenham'da futbol hayatına devam eden Nico Kranjcar'ın babası. Rapid o gece 2-1 kazandı ama rövanşta Tanju ve Cüneyt'in gollerine karşı koyamadı. Ama 7 Eylül 1988'de oynanan o maç, Savaş Demiral'la bulunan golün ardından umutların çoğaldığı bir gece olarak tarihe damgasını çoktan vurdu.

AVRUPA LİGİ MAÇLARI SPİKERLER


Lille-Fenerbahçe: Ertem Şener (20.00)
Atletico Madrid-Galatasaray: İlker Yasin (22.05)

16 Şubat 2010 Salı

SEN NEYMİŞSİN BE PERROTTA


Fotoğraf EURO 2008'de 1-1 sona eren İtalya-Romanya maçından. Artık pozisyon nasıl cereyan ettiyse Perrotta da bir anlam verememiş olan bitene.

I WILL BE BECK


''I will be back'' diyordu Arnold Schwarzenegger Terminator 2'de Sarah ve John Connor'a. Beckham demiş midir zamanında Ferguson'a bilinmez ama bu gece bir dönüş söz konusu. Renkler farklı olsa da futbolun resitalini yapacaktır yine efsane İngiliz. İlk maçın Old Trafford'da olmasını isterdim. Heyecan fırtınası daha bir başka olurdu o zaman. Gol atarsa sevinmeyeceğini de söyledi Beckham günler öncesinden. Sen yeter ki at Beckham, senin yerine biz seviniriz.
FORZA MILAN!

15 Şubat 2010 Pazartesi

O'NUN ARABASI VAR


Seveni çok, sevmeyeni daha çok. Çoğularına göre -ki ben tam tersi görüşteyim- antipatiklikte Mourinho ile atbaşı gidiyorlar. Ortak noktaları Portekizli olmaları o ayrı. Fakat ikisinin de havası kimsede yok. Cristiano Ronaldo formanın rengini değiştirdi ama söz konusu Ferrari olunca kırmızıdan vazgeçememiş anlaşılan.

14 Şubat 2010 Pazar

NE İŞ FULLER?


Kulağındaki küpe desem; değil. Ama her maç var. Akupunktur zımbırtılarından desem; müsabaka sırasında herhangi bir aksesuar takmak da yasak olmalı. Fakat Ricardo Fuller her maçta arz-ı endam ediyor kulaklarındaki beyazlarla. Yine yazmış bu arada golünü.