4 Haziran 2010 Cuma

ÇEK BİR PILS LIGHT


Fiorentina'nın yeni teknik direktörü Sinisa Mihajlovic vakti zamanında ülkesinde bira reklamında oynamıştı. Oynamıştı dediğime bakmayın önce Ferrari'siyle boy gösteriyor, ardından merdiven çıkıyor, sonra da evinin bahçesinde çocuklarının önünde birayı kafaya dikerek örnek bir baba profili çiziyor. Fondaki müzik ''Emmaneulle'' serisinden çalıntı sanırım.

3 Haziran 2010 Perşembe

YASTIĞIM OLMADAN ASLA!


Takımlar birer birer iniyorlar Güney Afrika'daki havaaalanlarına. Bir biz yokuz. Teselli ikramiyesi olarak Amerika tatili kazandı millilerimiz. Hani ''Afrika da neymiş ki?'' gibisinden. EURO 2008'in yıldızıydık biz. Hani marjinaldik? Tarihte tek gol dahi atamadığımız İngilizler süzüle süzüle geldiler bugün. Hem de iddialılar öyle böyle değil. Beckham bile moda turlarını iptal etmiş, moral vermek için kafilede. Ama iki isim var ki, yastığım olmadan asla diyor. Biri Wayne Rooney, diğeri Shaun Wright Philips. Artık o yastığı başlarını koyup uyumak için mi, yoksa kapanarak ağlamak için mi götürdüler onu da kupanın seyri gösterecek.

DEV VUVUZELA


Normal boyuttakinin sesi bile şalterleri attırırken, Hyundai üşenmemiş bir de 35 metreliğini Cape Town'ın ortasına dikmiş. Arada bir canavar düdüğü gibi ötüp, panikatakların yüreğine indirmesi de cabası. Kulak tıkaçlarını şimdiden hazırlayın. Bu dünya kupası çekilmez bir hal alacak çünkü.

PENGUEN UNITED


Alem adamlar şu Güney Koreliler. Başka işleri güçleri yokmuş gibi zavallı penguenlere forma giydirip maç yaptırmışlar. Tabii penguenlerin hepsi ayrı telden çalıyor, topun peşine giden yok. Bizde olsa iki günde kapının önüne koyarlar vallahi.

NEW MOURINHO


Porto takımın başına Andres Villas Boas'ı getirmiş. Geç bile kaldılar. 6 yıldır Mourinho'nun kurmaylığını yapıyordu. Son sezonda da Academica'nın başında bir mucizeye imza attı ve takımın kümede kalmasında önemli pay sahibi oldu. Mourinho O'nun için ''beynim'' diyordu. Bakalım Porto'da neler yapacak. Olası bir Porto-Real Madrid eşleşmesinde Mourinho'nun beyni mi kibiri mi üstün gelecek. Bu isim aslında Ertem Şener ve bendenize hiç yabancı değil. Yıllar öncesinde kendisiyle ilgili bir büyük kulübümüze nacizane bir önerimiz olmuştu. Şu an teknik direktör arayanlar umarım başlarını duvarlara vurmazlar.

30 Mayıs 2010 Pazar

SEVİYORUZ SENİ CÂNI GÖNÜLDEN

''Lazım çok çabuk düşünüyor. Ama düşün var. Her zaman herşeyi yapıyor kafa. Lazım kafa.''
Anlamadınız değil mi? Gayet normal. O zaman devamını Majesteleri'nden dinleyelim. Bakalım ne demiş? Ne demişse güzel demiş.

GREAT ALEXANDER


Alexander Mostovoi. Topçunun kralıydı. Adamdı adam!

ÖZLÜ SÖZ


''Eurovision 25 ülkenin katıldığı ve sonunda Almanların kazandığı bir yarışmadır.''
Gary LINEKER