13 Mayıs 2010 Perşembe

ANKET SONUÇLARI


Çivili Tahta mı yoksa PES 2010 mu diye sormuştuk. Bir de baktık küçükken parmaklarımızı kanatırcasına oynadığımız ilkel çivili tahta oyunu neredeyse teknoloji abidesi PES 2010'a kafa tutmuş. Sonuçlar aşağıda;

Çivili Tahta Oyunu: 33(%42)
PES 2010 : 46(%58)

Kullanılan oy sayısı: 79

Katılan herkese teşekkürler...

VUVUBELA


Tam unutmuşken, yine mahvedecek futbol keyfini. Hayır kardeşim, futbol sessiz de izlenmiyor ki! 1 ay boyunca eziyet forever.

FORLAN:2 - FULHAM:1


Şeytan tüyü var bu çocukta. Genelde assolist olarak son gole imza atıp işi bitirirdi, dün takımını sırtlayan isim oldu. Atletico Madrid kupa tarihinde beraberlikler kralı olarak şampiyon olan ilk takım oldu belki de. Yazık oldu Fulham'a, iyi hazırlanmışlardı belli ama olmadı, şans yüzlerine gülmedi. Bir de Platini'nin balkon sefasına değinmek istiyorum. Verin kardeşim şu adamlara kupayı sahanın ortasında. Nedir ayağınıza kadar getirmek? Koskoca tribünün arasında kupa alan takımın görüntüsü at-kelebek ilişkisine dönüyor. Bir şey değil buraya da bulaştı aynı zihniyet. Misal; Türkiye Kupası seremonisini basın tribününde olduğum için görememek çok saçmaydı. Atletico Madrid-Fulham finalinin özeti için linke tıklamanız yeterli.

12 Mayıs 2010 Çarşamba

KİM BU TEKNİK DİREKTÖR?


Hep futbolcu mu soracağız. Biraz da teknik direktör soralım. İpucu vermeyeyim hemen bilinir. Biraz zor olsun bari. Ama hadi bir ipucu. Hatırlayan hatırlar, yıllar önce dünya kupasında çalıştırdığı takım hala hafızalarda...

Edit: Doğru cevap Valery Nepomniachi. Tebrikler FatihE. İtalya 90 dünya kupasında efsane Kamerun'u çalıştırıyordu. Şu an Rusya'nın FC Tom Tomsk kulübünün başında.

FİNAL SPİKERLERİ


UEFA Avrupa Ligi Finali
12 Mayıs 2010
Atletico Madrid-Fulham: Ertem ŞENER

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali
22 Mayıs 2010
Bayern Münih-Inter: Sabri UGAN