16 Ekim 2010 Cumartesi

HART BABA N'APTIN SEN YA?


Esasoğlanımız Manchester City kalecisi Joe Hart. City sahasında Manchester United'ı ağırlıyor. Dakika henüz 90+3. City 1-0 mağlup. Korner kazanılıyor. Çıkmadık candan umut kesilmez misali Hart da giriyor rakip cezaalana. Bunun Türkçe'de karşılığı ya herro ya merro, öyle bir tabir varsa tabii. Korner kullanılıyor, karamboldü, sen vurdun o çıkardı derken top dönüp dolaşıyor ve Unitedlı futbolcuların önünde kalıyor. Devamını da izleyin artık herşeyi anlatırsak tadı çıkmaz. Ama 90+3'teki o depar. Ne içtin be birader?

EMBED-Fast Goalie - Watch more free videos

MENÇISTIRINAYTID


Mençıstırınaytıd'dı o oyunun adı Manchester United değil. Yanlış yazmışlar. İlkokul talebesiyken telaffuzu buydu ötesini bilmem. Dayımlara her gidişimizde Amiga 500'ü olan Bilgehan abinin dizlerine tünememizin en büyük sebebiydi kardeşimle birlikte. Az joystick kırılmadı, az içlenilmedi yenilen gollerde. Kaleye de geçebiliyordun aynı zamanda. Ben kaleci, kardeşim futbolcu olur, birlikte önümüzdeki maçlara bakardık. Hey gidi günler hey. Menajerimiz mi? Tabii ki o zaman da Alex Ferguson'du.
Altta oyunun videosu da var. İlk bölümleri sıkıntılı biraz, yayıncı kuruluş görüntüleri hatalı geçmiş. İyi seyirler:)

Amiga 500 Games: Manchester United europe the game
Yükleyen EBP6. - DiÄ�er oyun videolarına göz at.

13 Ekim 2010 Çarşamba

ALFIE


Konu güzel, oyunculuk mükemmel, esasoğlan Jude Law olunca izlenesi bir film oluyor haliyle. Seyirciyle irtibat halinde olması, gereğinden fazla güzel hatun barındırması da cabası. 2004 yapımı, genç bir limuzin şoförü metropol erkeğinin hızlı hayatı ve akabinde gelişen olaylar. Hareketli başlayan ve öyle devam eden bir film. Sinema yazarı değilim ancak bu kadarını diyebilirim. O konuda da hakkını vermek gerekir Cineshoot-SirEvo'nun eline su bile dökemem.
Spoiler vermem, vereni de sevmem. Geç kalınmış olsa da mutlaka seyredilmesi gerekilen bir film. Ama en hoşuma giden repliği de paylaşmamak olmaz elbette;

''Ne zaman güzel bir kadınla tanışsanız, bilin ki ondan bıkmış bir erkek vardır.''

10 Ekim 2010 Pazar

KRAL ÇIPLAK!


Pardon Mesut Özil çıplak. Ya da herneyse. Aynı şey...