9 Nisan 2010 Cuma

ATLETICO ''BAL''RID


Şampiyonlar Ligi'nde felakettiler. İlk gollerini ancak 4. maçta Chelsea'ye atabildiler. Neyseki grupta kötü Apoel vardı da 3. bitirip Avrupa Ligi'ne kalabildiler. Şampiyonlar Ligi'nden gelenlere kestirme yol gibi gelse de yine de zordur Avrupa kupası maçları. Fakat Atletico Madrid gibi, Avrupa kupalarında oynadığı maçtan sadece birini kazanıp, 5 kez de berabere kalarak yarı finale yükselen bir takım tarih boyunca var mıdır sanmıyorum. Bunun adı bal değil de nedir?

REKSAN REKLAM SUNAR


''Abdullah sol kanattan topla hızla ilerliyor, yanında yardıma gelen Tolunay var O'na vermedi. Kaldırdı kafasını cezasahasına baktı, ortaaa içeriyeee bir kafaaaa...''

REKSAN REKLAM SUNAR

''Tahsildarooooğlu benim peynirimmmm, güvenle alır lezzetle yerimmmm'' diye girerdi ilk reklam. O sırada sinir katsayıları artmış, topa kimin kafa vurduğu matematikçilere taş çıkartacak biçimde hesaplanmış, hatta nereden vurduğu tahmin bile edilmiş, fakat o kafanın akıbeti ise asla bilinememiştir. Sizi bilmiyorum ama benim kabusumdu Reksan Reklam. Geçmiş yıllarda TRT Radyo'dan maç dinlerken, maçın en kritik anında, radyomuzdan evimizin odasına yayılan Güllükız Reçelleri, Haknesan Sigorta, Tahsildaroğlu Peynirleri'nin saçma sapan sloganlarıyla dumur bir vaziyette küfür kıyamet bakakalırdık radyolarımıza. O sırada bütün şevk gider, pozisyon biter, radyoya tekme tokat girişilir ama nafile. Reksan Reklam bozdu psikolojimizi ciddi ciddi. Şimdi maç sırasında ekran küçültülüp de giren sanal reklamları öpüp başıma koyarım ben. Ama yine de hey gidi günler, ne güzeldiler.
Bu arada benden bir haber. Haftasonları NTVSPOR Radyo'da yayınlanan maçlardan önce, maç önü programıyla sizlerle birlikte olacağım. Maç yayını yapılan statlarda spor yazarlarından takımlarla ilgili son görüşleri almak üzere mikrofonumu yönelteceğim kendilerine. Cumartesi; Beşiktaş-Trabzonspor maçı 18.30'da 87.7 NTVSPOR Radyo'da.

8 Nisan 2010 Perşembe

ÇEYREK FİNALİN ARDINDAN


Şampiyonlar Liginde çeyrek final maçları oynandı ve son 4'e 2002-2003 sezonundan bu yana ilk defa bir İngiliz takımı kalmadı. Premier Lig Dünyanın en iyi ligi olarak gözükse de yarı finale hiçbir takımın kalmaması şaşırtıcı oldu. İngilizler artık Fulham ya da Avrupadaki guruları Liverpool'dan Avrupa Ligi şampiyonluğunu bekliyor..Buna rağmen Bayern'nin yeniden Avrupa'ya dönmesi, Lyon'un yıllardır aradığı Şampiyonlar Liginde ilerleme isteğinin gerçekleşmesi, Inter'in Serie A'da Juventus'un Milan'ın Roma'nın istenilen seviyede olmayıp at koşturup üst üste şampiyonluklarının ardından nihayet Şampiyonlar Liginde de birşeyler yapması güzel oldu. Barcelona'yı soruyorsunuz sanırım. Messi ve Barcelona için söylenecek birşey bulamıyorum...