18 Ekim 2009 Pazar

SIMAO'NUN DÖVMESİ


Simao Sabrosa öz be öz Portekizlidir benim bildiğim. Araplıkla alakası var mı bilmiyorum ama kolundaki dövmenin kendine göre bir anlamı olmalı elbet. Ne anlama geldiğini bilen varsa bizi de aydınlatsın lütfen.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Okunmuyor ki, daha net olursa okuyabilirim. Ayrıca bu dövmelerin Araplık'la alakası yok. İbrahimovic'in kolunda ismi yazıyor Arapça; Angelina Jolie'nin kolunda da "Azize" yazıyor. Havalı olduklarını düşünüyorlar herhalde.

Enes Özbey dedi ki...

Cok net bir bilgi olmamakla beraber kolundaki yazinin Arapca degil Farsca oldugu yonunde. Yazida da ogluna koydugu Fars ismi Martim ile kizi Mariana'nin (Meryane seklinde) isimleri yaziyormus. Internet'in yalancisiyim...

felix mourinho dedi ki...

simao'nun sol ve sağ kolunda arapça dövmeler var. gördüğün sağ kolunda arapça "mariana" yazmakta. kızının ismi. sol koluna da bakarsan başka bir arapça dövme daha göreceksin. onda da "martim" yazmakta. o da çocuğunun ismi.

felix mourinho dedi ki...

ayrıca busquets'te bile arapça dövme var. arapça dövmesi olmayanı dövüyorlar heralde.

M.T dedi ki...

Değerli bilgileriniz için çok teşekkürler. Arapça veya Farsça genel çatı anlamında söylemek istedim. Ayrıca Eskişhirsporlu Boşnak Saffet Nadarevic'in de kolunda yıllar önce kaybettiği kız kardeşinin ismi Arap alfabesiyle yazıyor.

serdark dedi ki...

[konudan bagimsiz]

sayfanizin sag tarafinda yer alan gorsellerden 1+ tanesi sayfanin acilisini zorlastiriyor (ben dunya haritasindan supheleniyorum). Kisisel fikrim reklam/duyuru disinda gerektigince az sey kullanmak -hem sayfa yukleme acisindan okuyucular icin -hemde genel olarak daha temiz bir sayfa icin.