16 Aralık 2009 Çarşamba

PAUSE


Ne güzel söylemiş spiker; ''Oysa herşey o kadar güzel başlamıştı ki...''
Hep görürdüm bazı bloglarda ama hiç anlam veremezdim. Neden, niye bir insan en sevdiği şeye ara verirdi ki? Meğer şartlar bu hale getiriyormuş bunu da yaşayarak tecrübe ettik. Stop değil pause tuşuna bastım sadece. Yorumlar abarınca, düşüncelerime yapılan kimi itirazlar(saldırılar) aile boyutuna ulaşınca ve normal bir insan olarak yazılan yazılar hep basın kimliğim yönümle özdeşleşince böyle bir ara verme zorunluluğu hissettim. Ben de büyük bir hevesle girişmiştim blog olayına. Maksat bildiklerimi yansıtmak, bilemediklerimi öğrenip anlamaktı. Güzel de oldu. Herşey çok da güzel başladı ve öyle de devam etti. Vaktini ayırıp okuyan, bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim. Altkimliğimi sorgulamadan, üstkimliğimle bir geri dönüş olacak elbette. Belki yarın belki yarından da yakın.

17 yorum:

FIRAT dedi ki...

Blog ile ilgili tarzını kendime benzettiğim birisin.Çok derin maç analizlerine girmeden,kimseyi kırıp dökmeden elimiz erdiğince dilimiz döndüğünce düşüncelerimizi paylaştığımız internet günlüğü bir bakıma bloglar.Espri anlayışın,basında ya da Tv de çıkmış yazı ve görüntülerde yakaladığın ilginç ayrıntıları burada keyifli yorumun ile paylaşıyordun bizlerle.En kısa zamanda burada olmanı isteriz açıkcası.Görüşmek üzere.

steven_stiffler dedi ki...

Bekliyoruz abi...

celine dedi ki...

boşver abi , sen üst düzey devlet memuru değilsin ya sonuçta , her sıradan insan gibi futbol hakkında bir takım fikirlere ve düşüncelere sahip ve bunu mümkün olduğunca samimi bir üslupla yansıtan bir adamsın.fazla kaybolmayasın sakın , yazılarını bekliyor olacağız.

ahmetokur dedi ki...

Hayırlısı.

bonaventure dedi ki...

ee zor tabii koskoca star sporun bütün eleştirilerine buradan cevap vermeye kalkmak veyahut ilker yasine darlananın burada soluğu alması.

ama sizde de hata. şampiyonlar ligini sunuyorsunuz, bir ilker yasinin ayağını kaydıramıyorsunuz ve hatta elinizdekini de ona kaptırıyorsunuz...

bu arada bu akşam ki strum grz maçını sunan arkadaşa (simasını biliyorum ama adını hatırlamıyorum) benim yerime teşekkür edersen sevinirm. bir de strum graz(yani rakip) hakkında da bilgi vermeyi öğrenirse bizim sunucularımız daha iyi olacak.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Hepimize ettiler, edecekler. Cahil insan çok bu ülkede. Yılmamak lazım. Umarım kısa sürede dönersin hocam

ercan 59 dedi ki...

ADAMSIN BE

UzunPaslar dedi ki...

Yorumlara pek takılma abi, en kısa zamanda dönmeni umuyorum!

arnawut dedi ki...

bende bi desportivo vardı bi M.T vardı, kayboldu gitti çok yoğun heralde demiştim. Hiç beklemiyordum bu arayı abi.okuyup eğlenip, CL konusunda özellikle bilgileniyoduk, maziyi anıyorduk.
son zamanlarda bile bile senin kimliğin üstünden tartışma çıkaran salatalar oldu ama takma kafana. küfürler oluyor, olacaktır da.dön sen:)

S.U. dedi ki...

Eeee M.T. Ben nerelere saklanayım?

ultras/Movement dedi ki...

Bu blog benim adaşım sabri Ugan'ın mı?
Tam keşfettim, ara vermiş..
Olmaz ama..

GiesmrailS dedi ki...

baslamama hakkina sahiptin. ama bitirme hakkina sahip degilsin.

hadi cok uzatma arayi artik.
soz sadec 3 gunde bir okucam

ahmetokur dedi ki...

Hadi yeter bu kadar ayrılık.
Canımız sıkıldı özledik burayı:))
umutsuzca tıklıyoruz hergün şu pause resmini görmekten bıktık :))

M.T dedi ki...

Play tuşuna uzattım parmağımı. 1 Ocak'ta ancak yetişebilirim heralde :)

Jordan dedi ki...

ultrasmovement sabri bey'in degil bu blog.:)

Cenky dedi ki...

M.T. aslında bu blog işinin bir kaçış ve özgürlük sahası olduğunu anladım ben son 2 ayda yaşadıklarımdan sonra. Umarım en kısa sürede dönersin aramıza, keza insanın blogu kendini hiç terk etmeyen sevgilisi. Nereye gidersek gidelim, bıkmadan, usanmadan yolunu gözleyeni. Ben geri dönebildiysem herkes döner diye de iddialı bir laf söyleyeyim gider ayak :) Sen de özletme kendini.

Adsız dedi ki...

sevgili m.t
Sorumluluğunu taşıyacağın fikrin adamı ol...demişler ne güzel sölemişler.bu sorumluluğun baş kahramanı sendin.Yanılgı insanlar içindir; ancak silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, fazlaca yanlış yapıyorsunuz demektir.
yanlışın yokki muhakkak,geri dönüşün kolay olsun
iyi seneler...