9 Şubat 2010 Salı

ANKET SONUÇLARI


Sormuştuk bir kaç gün önce ''Futbolcu Olsaydım...'' diye bir anket aracılığıyla. Rakamlar birbirine yakın. Katılanlardan 80'i(%55) Sadece Tuttuğum Takımda Oynarım derken, 70'i ise(%45) Profesyonelim Her Yerde Oynarım Abi dedi. Güzellik göreceli olduğu gibi bu da son derece göreceli bir kavram. İnsan hissettiği şekilde yaşamak ister. Ama resimde görülenler de -malesef- hayatın gerçeğinin bir parçası. Katılan herkese teşekkürler.

Futbolcu Olsaydım...

Sadece Tuttuğum Takımda Oynardım: 80 (%55)

Profesyonelim Her Yerde Oynarım Abi: 70 (%45)

Kullanılan Oy Sayısı: 150

6 yorum:

SirEvo dedi ki...

Bu anketten haberim yoktu ama ben tuttuğum takımda oynardım diye tahmin ediyorum. Gerçi o anın şartları ne olur kimse bilemez ama... :)

Rumeras dedi ki...

Futbulcu olsaydım ....
a ) Sevgilime sinema kapatırdım
b ) Asla öle bir şey yapmazdım

Bence bu anket gerekli :)

M.T dedi ki...

@Rumeras
Arda o günün sabahında benim de katıldığım, medyadan bir arkadaşımızın nikahında şahitlik yapmıştı. Fakat o kadar yoğun ilgi vardı ki kendisine nefes bile alamamıştı çocuk. Muhtemelen sinemada da aynısı olur diye düşünüp işi sağlama almak istemiştir:) Ayrıca Sinem Kobal'a bırak sinema, Collesium feda olsun:)

Rumeras dedi ki...

@M.T
Zaten bende aksini düşünmüyorum kesinlikle . Sadece yapılan yorumlara gülüyorum :) O kadar popüler bir ikilinin gidip sinemada kendilerinden birinin oynadığı filmi izlemesi mümkün değil :)

Unknown dedi ki...

Her takımda oynarım umrumda olmaz valla :D

ercan 59 dedi ki...

PROFOSYENELLİĞE KARŞI METİN OKTAY...