26 Nisan 2010 Pazartesi

ANKARA'DAN ABİM GELMİŞ


Normalde hiç ama hiç huyum değildir. Ünlü biriyle fotoğraf çektirme özlemiyle yanıp tutuşmadım hiç. Galatasaraylı olmama sebep olan Tanju Çolak'la iki sohbet, sevmemi sağlayan Hakan Şükür'le de ayak üstü muhabbet yetmiştir. Herkesin bir idolü vardır. Benimki de Levent Özçelik. Henüz 7 yaşımdayken televizyon denen o zımbırtıyı çözmeye çalıştığımda, TRT'de Spor Stüdyosu Pazar gecelerimi uykusuz bırakmama yetiyor da artıyordu. İşte 20 senelik hayranlıktır o günden bugüne gelen. ''Tanrı bizim almamızı istiyor aman Allah'ım!'' sözüdür beni benden alıp götüren. O arada biz büyüdük, zaman geçti, herşey bitti Leeds İstanbul'a good bye dedi ama Levent ağabey hep TRT'deydi. Yıllardır spor medyasının içindeyim ama bugüne kadar tanışma fırsatım hiç olmamıştı. Nasıl olacaktı ki zaten? Ankara'daydı kendisi. Zordu karşılaşmak. Fakat bugün Galatasaray-Bursaspor maçını radyoya anlatmak için teee kalkmış Ankara'lardan gelmiş. E Ankara'dan abim gelmiş, ben de kaçırır mıyım bu fırsatı? Yaka bağır dağıtmışız biraz maçın heyecanından. Olsun varsın.Levent abi, iyi ki varsın...

6 yorum:

arnawut dedi ki...

anketin ilk oyu benden:)

Dejan dedi ki...

Ben de çok beğenirim kendisinin tarzını. Kendini bozmadan polemik yaratma endişesiyle abuk subuk konuşmayarak mesleğinin zirvesini yapmıştır. Böyle adamlar istiyorum açıkçası bu sektörde.

Mario Jardel dedi ki...

haydi oğlum !! haydi oğluuum !! ve goaasdklklll :) akabinde levent özçelik ya da ömer üründül'ün olması muhtemel çalan cep telefonu :)

Okechukwu dedi ki...

kostarika maçında "indireceksen indir artık..." diye bağıranda levent özçelikti yanlış hatırlamıyorsam...
büyük adamdır, bursa maçınınn ilk yarısının son dakikalarını radyodan levent özçelik'ten dinledim.
devre arasına saniyeler kala, basın tribününde ki gazeteci arkadaşları ayağa kalkıp, görüş açısını kapatınca bizlere saygısından açtı ağızını yumdu gözünü.
daha önce hiç bunca sinirlendigini duymamıştım.

M.T dedi ki...

@Okechukwu
Evet ilk yarı bitmek üzereydi tam yanındaydım o sırada. Ali Sami Yen'in basın tribünü, hele radyo anlatım yeri berbat. Basındaki sevgili meslekdaşlarımız da çay kahve servisi ve kurabiyeleri erkenden alabilmek için çoğu zaman ilk yarının bitmesini beklemeden çıkarlar hiç görmemişler gibi. Tam o sırada Levent ağabey maçı anlatırken dikildiler önünde. O da haklı olarak çıldırdı ve önündeki camı yumruklamaya başladı. İyi bile sabretti diyebilirim.

Okechukwu dedi ki...

@MT
Bu işi hiç anlamadım. Ben yalandan blogger, aslında taraftar olarak gittiğim onca maçta, gözümü kırpmadan izliyorum sahada oynanan oyunu.
hanımla gidince bazen, kalabalığa kalmamak için erkek çıkmak istiyor. ben kalabalıga kalmamak için bütün stadın boşalmasını bekliyorum, yine de oynanan oyuna sırtımı çevirmiyorum.
ekmeğini bu işten kazanan insanlar, bırakıp gidebiliyor çay çorba için...