25 Ocak 2011 Salı

HAGI Mİ? HAMİ Mİ?


Şimdi ikisini de çok net hatırladığım için kararsız oğlu kararsızım. Teknik olarak Hagi, hız olarak Hami der sıyrılırım işin içinden. Sizin fikriniz nedir merak etmiyor değilim hani.

8 yorum:

***ZEMLYAKRUGLAYA*** dedi ki...

Hami Schalkedeki son birkac haftasi haric Almanyada oynarken bizleri hayal kirikligina ugratmisti.Ve Haminin sadece kendi kendini calimlayabilen calim yeteneksizligini dusundukce ben Hagi diyorum

Muratonovic dedi ki...

futbolcululuk olarak Hagi tabiki.. Hami'nun sut ozelligi disinda bir numarasi yoktu zaten.. Ne surat, ne kafa, ne ara pas, ne pres ne de topsuz oyun..

Ama o sut ozelligi iste adami efsane yapti.. Ceza sahasi ici veya civarinda topla bulustu mu o topun gol olma ihtimali olmamasindan daha fazlaydi.. Frikiklerdeki abanma olayina girmiyorum bile.. 25 metre gerilip (ben o kadar gerilsem topa ulasana kadar yorulurum), tum stad ayaga kalkip oooooooooooooo diye frikigi yasadigimiz frikikleri ve golleri bambaskaydi.. Eger frikik diyorsaniz Hami'dir..

not : sadece abanma degil, ayrica kesme doksana taktigi frikikleri de mevcuttur..

Adsız dedi ki...

Frikik konusunda Hagi'yi bir tek Juninho ile karşılaştırırım. Ve yine Hagi derim. Hami konusunda ise onun stil itibari ile R. Carlos ile karşılaştırılması daha mantıklı. Hagi ile Hami bu bakımdan elma ile armut gibi.

TA dedi ki...

alttaki foto gerçek mi acep? ne güldüm yea :) tarihte böyle baraj yoktur herhalde.

Unknown dedi ki...

Hagi tartışmasız bütün zamanların toplara en iyi vuran adamı her açı ve mesafeden üstelik,2 numaraya da juninho konabilir.Hami ise koeman ve roberto carlos tipi serbest atışçı...bana göre bunlara daha iyi serbest adam prekazidir zaten :D

Jordi Metal dedi ki...

Hami = Koeman ve Matheus
Hagi = Zidane
fark bu aslında global bir şekilde açıklarsak.

MY aslan avcısı dedi ki...

topa abanan adamları hiç sevmem.. tabii ki Hagi.

ercan 59 dedi ki...

tabiki evlat