23 Eylül 2009 Çarşamba

SEN SEN OL HEVES ETME


Robben'le Ribery kısa zamanda iyi kaynaştı. Hani okullar başladıktan, sınıflar belli olduktan sonra yeni kayıt olan uslu bir çocuğu en son sıraya sınıfın en yaramazının yanına koyarlar ya bu da o hesap oldu. İkili Bundesliga'yı sallıyorlar ama mühim olan Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıdır elbette.
Robben de iyi uyum sağladı ve Ribery gibi bir kılla geçinnmeyi başardı. Hatta tavsiyeler bile veriyor artık. ''Sen sen ol heves etme, aklın varsa Real Madrid'e gitme'' demiş Hollandalı, Fransız futbolcuya. Bir bildiği var elbet ama düşünüyorum da futbolcu olup da Real Madrid'e gitmeyi istemeyen var mıdır acaba?

3 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Son soruya cevap: Var tabii ki. Futbolculuk yapan Barçalı ve Atleticolular. :)

alessandro del piero dedi ki...

sacma soru olmus, real madrid her halukarda en nefret edilesi takimlardan biri olduguna gore ondan nefret pek cok futbolcu icin real madrid'e gitme dusuncesi hayatlari boyunca akillarinin ucundan bile gecmeyecek demektir.

M.T dedi ki...

@alessandro del piero
Tabii herkesin görüşü farklıdır. Fakat Goal 2 filmini izleyip o sahnelerden etkilenmemek neredeyse imkansız . Birde bunun gerçekleşme ihtimalini düşünmek. Ben bir futbolcu olmadığım için bilemem. Ama Real Madrid çok büyük takım bunu da kimse inkar edemez.