20 Kasım 2009 Cuma

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZEL CUMARTESİ 12.20'DE STAR'DA


Bu hafta yine dopdolu bir içerik var kendi programım diye söylemiyorum.
Liverpool'un 2. kaptanı Jamie Carragher, 2005 yılındaki İstanbul Mucizesi'ni ve devre arasında soyunma odasında yaşananları anlatıyor. Ayrıca senaryosunu Steven Gerrard ve Jamie Carragher'ın yazdığı ''15 Dakikalık Dünya Şoku'' isimli filmin çok özel görüntüleri de var. Resimde görüldüğü üzere çok enteresan sahneler var. Benitez'e birebir benzeyen bir aktör, arkasında Atatürk ve Türk bayrağı portresi, fonda gitar çalan bir eleman ve elinde şişme kadınla boş boş oturan bir futbolcu. Carragher'ın yanında oturanlar da ilginç. Biri güneş gözlüklü çakma Sami Hyypia diğeri de saçlarından başka hiçbirşeyi benzemeyen imitasyon Baros. Carragher bu filmin perde arkasını da anlatıyor.

Diğer yandan;
Beşiktaş'ın 2003'teki Chelsea zaferi,
5. haftanın maçlarına bakış,
Interli Diego Milito ve Motta,
Lyon'un başarılı oyuncusu Miralem Pjanic,
Bordeaux'un kaptanı Alou Diarra'nın röportajları,
ve Şampiyonlar Ligi'nde 4. haftada atılan en güzel 5 gol ekranlarda olacak.
Şampiyonlar Ligi Özel Cumartesi saat 12.20'de STAR'da!

2 yorum:

bonaventure dedi ki...

ohara. en iyi yapabidiğiniz, hatta tek iyi yapabildiğiniz işi çok iyi yapmaya başlamışsınız. tebrikler. yani en azından şimdilik. dur bakalım yarın bir izleyelim ondan sonra daha iyi bir karar vereceğiz:P

M.T dedi ki...

@bonaventure
Hocam bu şimdi iltifat mıydı hakaret miydi anlamadım tam olarak? O programı zaten 4 yıldır ben tek başıma hazırlıyorum. İzlediysen kararını bekliyorum :)