16 Ocak 2010 Cumartesi

ASHLEY COLE EŞSİZ GOL


Chelsea, Stamford Bridge'de sahasında Sunderland'i darmadağın ediyor şu an. 34. dakikada 4-0 oldu maç. Manchester United maçıyla dönüşümlü yayınlanan karşılaşmada Spormax rejisi talihsiz bir şekilde 3 ve 4. golleri kaçırdılar. Fakat Ashley Cole'un takımı adına kaydettiği gol, hazırlanış ve son vuruş açısından gerçekten mükemmel ve izlenmeye değer. Ne forvetler gördük kalecinin karşısında ayakları titreyen. Bir sol bekten böyle usta vuruş izlemek keyifli oldu. Geçen hafta da Interli Samuel buna benzer bir gol atmıştı.

9 yorum:

csyasoo dedi ki...

Bir sol bek olmasın :)

Merak ettim golü.

murat durgun dedi ki...

ashley cole sol bekti be abi. :)

aks111 dedi ki...

Bir sağ bekten böyle usta vuruş izlemek keyifli oldu. Sol bekten olucak herhalde.

M.T dedi ki...

Haklısınız arkadaşlar. Ashley Cole'un sol bek olduğu liselerde sınav sorusu bile olmaz. Kundaktaki bebek bile bilir sağ bek olmadığını. Golün etkisine kapılıp, aceleyle ve yanlışlıkla el sürçmesi olmuştur. Uyardığınız için teşekkürler. Ashley Cole'un sol bek olduğunu bilmezsem tek bir kelime bile yazmayayım zaten bu saatten sonra. Düzeltiyorum. Hassasiyetiniz için teşekkürler;)

csyasoo dedi ki...

İzledim az önce golü.Başlangıcını koymamış ntv ama son vuruştaki soğukkanlılığı ve bir önceki pozisyonda topu çekişi gerçekten çok iyi.

Facchetti dedi ki...

Irish Bar'da İngiliz spikerin anlatığımıyla 9 golü izlemek harikaydı. 4. gol harikaydı. Cole ise bir bek nasıl hücum eder onun dersini verdi.

cesc dedi ki...

abi, takip ediyoruz, iyi blog hoş blog sa seninkisi... Şu başlıklar için kasmasan, spor baısınımız gibi. Onları sevmediğimiz için buralarda, bu bloglardayız biz(en azından ben).

M.T dedi ki...

@cesc
İnan bana başlıklar için kasmıyorum. Ben blog yazmaya başladığımdan beri içimden ne geliyorsa onu yazıyorum. Bunun için özellikle düşünüp kafa patlatmıyorum yani. Amacım düşündürmek, şifre çözdürmek de değil. Sen beğenmezsin, bir başkası beğenir. Oturup buraya alıntı yapıp, ciddi ciddi ajans haberi geçeceksem bu günlüğü tutmamın hiç bir anlamı yok. Hiç kimse okumasa bile ben açar okurum hafızamı tazelerim en azından. Herkesin bir fikri vardır saygı duyarım. Ama bırak da ne yazdığıma ben karar vereyim. Ayrıca spor basınımızı sevmiyor olabilirsin, ama spor basını da spor camiasının bir parçası. İşini düzgün yapmayanları eleştirme hakkın elbette var, ama sevmediğin için bu bloglardayız demen de bu işi profesyonelce yapanlara saygısızlıktır. Ben böyle düşünüyorum. Senin eline spor basınında çalışma gibi bir imkan verilse kabul etmez misin?

cesc dedi ki...

Öncelikle şunu söyleyeyim: eleştirimde tamamen yapıcı olma amacındaydım, fikrimi belirttim. Bunu yaparken de bütün basınımızın aynı olduğunu, tamamının işe yaramaz olduğunu, değersiz olarak gördüğüm bir gazetenin her çalışanının niteliksiz olduğunu söylemedim, söylemek istemedim. İşini güzel yapan,iyi yapan herkese her zaman saygımız sonsuz.