10 Ocak 2010 Pazar

SEN NEYMİŞSİN BE PANCAMO


Bir insan 6 sezonluk bir diziyi 9 seneye yayar mı? Günü gününe izlese bile imkansız. Ama ben yaydım hatta abarttım. OZ böyle bir şey işte. Bitse bile yeniden başlayabileceğiniz, karesini esgeçemeyeceğiniz bir başyapıt. İçeriğine girsem ne ben çıkabilirim, ne de siz çıkartabilirsiniz. Bir dizinin içinde toplamda 72 karakter oyuncusu ölebiliyorsa orada bir durup düşünmek lazım. Kısacası; bir diziden ötesi. Ayrıntısı ayrı bir yazı konusu. Dizide belli bir süre sonra İtalyanların abisi konumuna yükselen Pancamo yani gerçek hayattaki ismi Chuck Zito tam bir efsane. Utanmasak İstiklal'de yürürken karşımıza çıkacak o derece. Profesyonel boksçu, kickboksçu, motor düşkünü, tekvandoda siyah kuşak sahibi, usta oyuncu, zamanında Michael Jackson, Madonna, Pamela Anderson gibi isimlerin bodyguardlığını yapmış bir isim, şu an Amerika'da bir radyo programı yapıyor, aynı zamanda tam bir imitasyon Slyvester Stallone. Tüm saydıklarımdan sonra bu arızanın başka bir rahatsız isim Mike Tyson'la aynı karede yer almasına da hiç şaşırmadım.

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Süper bir dizi olsaydı 6 sezonu 6 günde izlerdin gibime geliyor abi. :)
Ben başladım diziye, seveni gerçekten çok fazla ama devamını getiremedim. Bir kere süresi çok uzun. Türü sevmeme rağmen, bitmiş dizilere başlayamıyorum nedense. Sopranos da var başlamak isteyip tırstığım. :)

M.T dedi ki...

Hepsini tek seferde bitirmek istemedim ama beklediğimden uzun sürdü. İlk sezona Cine 5'te başlamıştım, sonrasında sezonlarını bulamadım doğru dürüst uzunca bir ara verdim. Keşke hiç bitmeseydi.