17 Mart 2010 Çarşamba

REAL MADRID'TEN GİDENLER

Belki biraz geç oldu ama aklıma gelmişken yazmak istedim. Sezon başında kadrosunda bir anlamda temizleme operasyonuna giden Real Madrid Şampiyonlar Ligine Lyon karşısında veda etti ve Kaka, Ronaldo gibi transferler tartışılmaya başlandı. Aslında gidenlere de göz atmak lazım. Gittikleri yerde neler yapıyorlar diye.
Arjen Robben: Bayern'de 13 gol attı 7 asist yaptı ve Şampiyonlar Liginde Fiorentina karşısında ikinci maçın yıldızı olarak son 8' kalmasını sağladı.
Wesley Sneijder: Çok fazla şey söylemeye gerek yok. Chelsea karşısında Stamford Bridge'de kazanılan maçta orta sahada yaptıklarıyla kalitesini gösterdi.
Gabriel Heinze: Marsilya Fransa Liginde liderin 3 puan gerisinde. Daha önemlisi Şampiyonlar Ligi gruplarında takım adına kritik gollere imza attı. UEFA Avrupa Liginde Benfica karşısında takımın en önemli kozu olacak.
Javi Garcia & Javier Saviola: Yıllar sonra Benfica Portekiz'de şampiyonluğa koşarken, Javi Garcia orta sahadai Saviola'da gol yollarında etkili oyun sergiliyor. Saviola toplamda 34 maçta 19 gol attı.
Gidenlerden Hamburg'a yeni transfer olduğu için van Nistelrooy'a ve takımdan gitmeleri hayırlı olan Michel Salgado ve Milan'da da aradığını bulamayan Huntelaar'la ilgili birşey söylemek istemiyorum...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Heinze, Real dahil birçok takımı arkasından zorlamıştır, büyük kazıktır efenim fazla da söz söylemeyeceğim.

aks111 dedi ki...

Benim anlamadığım şey genelde granero başlıyor maçlara.Sneijder neden gönderildi gerçekten ilginç :).Diğerleri bi şekilde var yani forvet higuain 19 golü oldu ronaldo zaten oynuyor kaka da kenarlara çıkıyor yani yedek olabilirlerdi kalsalar.Heinze de kesinlikle kalmalıydı stoperde büyük sorun var madrid in.Ama bide şu var.Ribery i istiyor madrid işte alırsa ben o zaman sorarım robben neden gönderildi diye :).