22 Nisan 2010 Perşembe

ÖZLEDİM.COM


Star TV spor spikerlerinden çok değer verdiğim ağabeyim Uğur Önver'in kitabı özledim.com bugün piyasaya çıktı. Zaten 10 yıldır kitap çeviriyordu fakat bu şahsına ait, kendi kaleme aldığı ilk kitabı. Geçtiğimiz günlerde kendisiyle konuştuğumda heyecanı gözlerinden okunuyordu. İş çıkışı hemen bir tane alacağım ben de. İşte özledim.com'dan kısa bir pasaj:

"HER ŞEYE SAHİPSİN ÖYLE Mİ?
Ey, Hannah Montana hayranları... Hayranlık ne kelime, Hannah Üniversitesi'nden mezun olmaya çalışanlar… Müziğe tutkuyla bağlanan ve bir müzik grubu kurup kendi bestelerini yorumlayanlar… Facebook ve Twitter'da kendisine bir hayran kitlesi yaratanlar… Arkadaşlıklar, kopmaz sanılan bağlar, kıskançlıklar, iki yüzlü övgüler, saçma sapan yergiler, özlemler, ayrılıklar, kavuşmalar…"

Eğlenceli bir lise hayatı içinde, hayallerini gerçekleştirmeye çalışan bir grup gencin başından geçenleri okurken kendinizden çok şey bulacaksınız.

1 yorum:

gillerprensi dedi ki...

alıp okuyup hemen "edebiyat meclisi" blogumda tanıtacağım. enteresan bir kitaba benziyor. hımm gençliğe hitap ettiğinden öğrencilerime de tavsiye ederim. duyuru için teşekkürler!