6 Eylül 2009 Pazar

BU KEZ GEÇEMEDİ


Rosario'da santraller kilitlendi. İlk 11'ler belli olunca ''bugünleri de mi görecektik'' dedim içimden. Koskoca Brezilya'ya 2 futbolcu veriyorsun kendi liginden. Hem de bu isimler banko ve sahanın yıldızları. Bana göre Andre Santos mücadelesiyle sahanın yıldızıydı.
Galatasaray'da yakın zamana kadar duran topları Sabri kullanıyordu. Zaten Rijkaard takımın başına geldikten sonra bir tek Ali Sami Yen'deki Tobol maçında Mustafa Sarp'ın attığı golde kullanmıştı serbest vuruşu. Onun dışında topun başında göremedik kendisini. Artık dünkü maçı izleyip, Elano'nun asistlerinin ardından bundan sonra değil topun başına geçmeyi, aklının ucundan bile geçirmeyi düşünmemiştir. Brezilya'nın eski duran top ustası Roberto Carlos emekliliğine gün sayarken, tecrübesiz denilen Elano, Rosario Central'de hatları kesen isim oldu.
Messili, Agüerolu bir kadroya mağlubiyet yakıştıramıyorum nedense ama Brezilya'nın ölüsü Arjantin'e yeter. Yetti de zaten. Maradona'nın yeni gözdesi Datolo attığı golün dışında sahadaki en mücadeleci isimdi. İtalya Ligi'nde Napoli'de de takip ediyorum. O'na maviler çok yakışıyor.

Hiç yorum yok: